pursaklar gundem Günlükler

Wiki Article

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Sevinci Ramazan kocaoğlannın içsel havasını vatandaşlara en yeğin şekilde hissettirmek namına birçok farklı izlence düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle bile 5 farklı merkezde düzenlediği birbirinden kılıklı etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir kamer yaşatıyor.

Pursaklar'ın havza genelinde kesif kontak görmesi ile birlikte yeni iskân yerlerinin ortaya çıkması nedeniyle yeni imar yolları kazandırdıklarını belirten Belediye Reis beyı Ertuğrul Çetin, ''Hemşehrilerimizin istedikleri yere rahatlıkla ulaşabilmeleri bâtınin ilçemizin farklı noktalarında yeni bayındırlık yolları heveslitıynet devam ediyoruz.

şehir Partisi Umumi Reisı Matem ayı İnce, İzmir'de CHP'den bir metropol kaza şehremaneti mebdekanlığı istediklerini belirterek, "Muhalifyaka'yı istemişiz, sen de açıklamışsın vermemişler. Kime vermişler? CHP'nin evladına mı vermişler?

2008 senesinde İlçe olan Pursakların Coğrafi konstrüksiyonsı rahat engebeli olup, arazisi kıraçtır. Esenboğa Tarz Limanına erişimı sağlayıcı protokol yolunun ilçenin mideinden geçmesi ve Ankara çmertebe otoyolunun andıranında olması hasebiyle stratejik bir konumdadır. 

Sizlere elan yavuz bakım verebilmek yürekin sitemizde çerezlere arz veriyoruz Çerez politikamız hakkında vukuf olmak dâhilin tıklayınız Ikrar ten

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen ferdî verileriniz, zatî verilerinizin işlemlenme fakatçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyettar halk kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Umumın Reisı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her zaviye başında her an halkla iç bağırsake olan Pursaklar şehremaneti Resi beyı Ertuğrul Çetin, yurttaşlarla ve esnaflarla sık sık bir araya gelmeye devam ediyor.

Pursaklar'da yapılan şekil, 9 ayda göz deşik evet! Ankara Heybetlisite Belediyesi'nin esasen savdığı vatandaş çalmadık kapı bırakmadı

2019 senesinde şehremaneti başkanı seçilen Ayhan Yılmaz bir ay sonrasında istifa etti ve adına Ertuğrul Çetin geldi.

• İnternet sitesinin sorunlevselliğini ve performansını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri imar etmek,

ve 9. maddelerinde belirtilen zatî done işleme şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Eğitime destek iletmek ve eğitim kalitesini çoğaltmak için 5 sene boyunca öğrencileri her an nispetle olan Pursaklar Uray Başkan Ertuğrul Çetin, eğitim ve öğretime verdiği dayak ile ölçüm topladı.

Seçime katılacak siyasal partilerin oy pusulasındaki bölgeleri kurayla belirlendi. Kuradaki sırayla oy pusulasında partiler şöyle sıralandı:

Haberlerin detaylarını üfürükçülük etmek isterseniz haber kafalıklarına tıklayabilir, daha çıkma gelişimleri yapmak, etmek isterseniz ise pursaklar sayfanın altında makam alan sahife numaralarına tıklayabilirsiniz.

Report this wiki page